Leveringen in de regio kunnen wij zelf verzorgen

Buxus piramide in een grote hoeveelheid snel leverbaar! Buxus piramide Buxus Kwekerij W. van Winden

Buxus piramide bestellen? Meerdere nodig voor in een tuin of in uw winkel? Bestel deze dan bij Buxus Kwekerij W. van Winden. Bij ons koopt u deze mooie en kwalitatief goede planten snel en voordelig. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het kweken van zowel bollen als struiken, spiralen en piramide. Buxussen zijn erg populair mede door de verschillende voordelige eigenschappen zoals:

•    Hele jaar door groen
•    Gemakkelijk te snoeien
•    Verkrijgbaar in verschillende vormen
•    Toepasbaar op verschillende plaatsen

Een prachtige groene haag? Of een buxus piramide in een pot? Deze plant biedt altijd een groene aanvulling in uw tuin. 

Buxus piramide van de kweker

Indien u kwalitatief goede buxus piramides wilt bestellen bent u bij onze kwekerij aan het beste adres. Bij ons bent u zeker van goede kweekcondities, een gezonde plant, een mooie groeistructuur en goede omvang. Naast een piramide bieden wij andere vormen aan zoals bollen spiralen en bossen. Zowel groothandels als hoveniers en tuincentrums kunnen bij ons terecht. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje op onze website. Wij bieden verschillende standaard modellen aan. Ook voor bijzondere modellen kunt u bij ons terecht. 

Buxus piramide op voorraad

Snel over een grote hoeveelheid buxus piramides beschikken? In dit geval kunnen wij u uitstekend helpen! Wij kweken deze namelijk zelf. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een brede klantenkring opgebouwd waar wij onze planten aan leveren. Dit komt mede door onze hoogwaardige kwaliteit, snelle levering, service op maat en liefde voor het vak. Wij zijn MPS GAP gecertificeerd en aangesloten bij de NAK Tuinbouw. 

Buxus piramide of andere soorten? Neem dan contact op met onze kwekerij! Wij staan garant voor de allerbeste kwaliteit in groenblijvers! Daarnaast weten wij alles over de mogelijkheden in buxusvarianten. Onze ervaren kwekers geven u graag advies. 
 

Laat uw reactie achter