Leveringen in de regio kunnen wij zelf verzorgen

Buxuskwekerij Wim van Winden

Buxuskwekerij Wim van Winden kweekt al meer dan 25 jaar bollen, piramide, struiken en spiralen in diverse soorten en maten. Met een tuin van 2 hectare zijn wij begonnen aan de Noordpolder. Nu zijn wij uitgegroeid tot een kwekerij gelegen op 7,5 hectare met een loods waar wij op een efficiënte wijze te werk gaan. Daarnaast beschikken wij over een kas en een tunnelkas waar wij in de winter een gedeelte van de gepotte planten kunnen overwinteren.

Jarenlange ervaring

Wim van Winden is specialist in het kweken van de buxus. Naast de standaardmodellen, kunt u ook voor bijzondere modellen bij ons terecht. Denk hierbij aan een boot of tractor. Ons motto is dan ook ´Voor Buxus groot en klein moet u bij van Winden zijn!’. Wij kunnen uniforme partijen uitleveren in een korte tijd dankzij onze gedreven groep medewerkers. Naast onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat wij dat wij producten leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Buxus voor particulieren

Wilt u graag een prachtige buxus bij u in te tuin? Dat is mogelijk! Ook particulieren kunnen bij ons bestellen. Wij zijn dé buxus specialist bij u in Benthuizen en omgeving. Wilt u graag bij ons langskomen om een buxus te bekijken? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag. Wanneer u telefonisch aan ons doorgeeft welke buxus u graag in uw tuin wilt, kunt u deze bij ons afhalen!

Hoe verzorgt u uw Buxus?

De buxus is een geslacht van planten uit de buxusfamilie. Deze planten kunnen gemakkelijk gesnoeid worden of zeer kort gehouden worden of juist hoog opgroeien. Vaak wordt er aangenomen dat de Buxus een mediterrane afkomst heeft. Daarom wordt vaak ten onrechte geloofd dat de buxus een zonnige en droge standplaats nodig heeft. Daarentegen is de buxus juist een gemakkelijke plant die weinig verzorging nodig heeft. Per seizoen heeft de buxus eenmaal buxusmest nodig en een hand met kalk. Wanneer er gele randen aan de bladeren komen betekent dit dat de buxus droog staat en vocht nodig heeft.

Buxus bestellen bij Buxuskwekerij Wim van Winden

Wilt u graag een partij buxus kopen bij Buxuskwekerij Wim van Winden? Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende modellen in ons assortiment. We sommen graag voor u op waarom Buxuskwekerij Wim van Winden de juiste keuze is:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Optimale service op maat
  • Ervaring en liefde voor het vak
  • MPS GAP gecertificeerd
  • Aangesloten bij NAK Tuinbouw
  • Plantenpaspoort

Ontvangt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.