Leveringen in de regio kunnen wij zelf verzorgen

Buxuskwekerij W. van Winden voor Buxus in pot

BuxuskwekerijBent u de trotste bezitter van een hoveniersbedrijf of tuincentrum? Hebt u veel vraag naar Buxus en zoekt u daarom een betrouwbare Buxuskwekerij? Breng dan een bezoekje aan de mooie Buxuskwekerij W. van Winden. Buxus Kwekerij W. van Winden bestaat al sinds 1994 en is van een tuin van 2 hectare uitgegroeid tot een Buxuskwekerij met 7,5 hectare. Hiervan is ongeveer 5 hectare beteelt met Buxus. De andere hectare die Buxus Kwekerij W. van Winden tot zijn beschikking heeft worden ingezaaid met Tagetes voor teeltwisseling en grondbemesting. In onze loods kunnen wij de planten na het kweken op bestelling klaar zetten. Daarnaast hebben we een kas en tunnelkas waar we de gepotte planten kunnen plaatsen. Zo bent u verzekerd van snelle levering.

Modern of klassiek

Een buxus is niet meer weg te denken uit een tuin. Als hovenier zult u deze veelal plaatsen bij klanten. Ze kunnen namelijk in verschillende stijlen worden toegepast. Wilt uw klant een klassieke tuin? Of gaat de voorkeur uit naar modern? Een Buxus van Buxus Kwekerij W. van Winden is vrijwel altijd geschikt. Nog een belangrijk voordeel is dat een Buxus in zowel de zomer als winter prachtig oogt. Vooral met goede verzorging kunt u het hele jaar door genieten van deze mooie plant.

Planten

Als professionele Buxuskwekerij kunnen wij het volgende assortiment aanbieden:

  • Bollen
  • Piramide
  • Struiken
  • Spiralen
  • Duo bollen 

Deze zijn bij Buxuskwekerij W. van Winden verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Wilt u als model een boot, raceauto of tractor in uw tuin? Zelfs een vliegtuig kunnen we creëren.

Buxus in pot

Eén van de specialiteiten van Buxuskwekerij W. van Winden is het kweken van Buxus in pot. Op deze manier kunnen wij het hele jaar door Buxus leveren. De Buxus bollen en piramiden worden 2 maal per jaar machinaal geknipt op het veld. Hierdoor kunnen wij uniforme partijen uitleveren.

Bestellen?

Wilt u Buxus bestellen? Neem dan contact op met Buxuskwekerij W. van Winden, dé Buxuskwekerij van Benthuizen. U bent van harte welkom op onze kwekerij. Belt u even als u langs wilt komen, dan zorgen wij dat de vers gezette koffie voor u klaar staat.

Laat uw reactie achter