Leveringen in de regio kunnen wij zelf verzorgen

Buxuskweker levert snel grote hoeveelheden Buxus

BuxuskwekerVerkoopt u Buxus en zoekt u daarom een Buxuskweker om deze in grote hoeveelheden te kunnen leveren? Buxus Kwekerij W. van Winden is gespecialiseerd in het kweken van Buxus in de vollegrond. Wij hebben jarenlange ervaring in het kweken, snoeien en leveren van hoogwaardige producten. Deze specialismen kunnen wij met de benodigde zorg en aandacht uitvoeren. In de kwekerij van onze Buxuskweker vindt u een breed assortiment: bollen, piramide, struiken en diverse vorm snoei zoals spiralen en duo bollen. Deze door ons gekweekte Buxus zijn verkrijgbaar voor scherpe tarieven. Daarnaast vinden wij kwaliteit en nette levering zeer belangrijk. Hebt u interesse? Bel dan met de Buxuskweker voor een voorraad lijst en of foto’s van onze planten. Mailen is ook mogelijk.

Buxus in een pot

Buxuskweker W. van Winden kan de plant machinaal steken zodat er een mooie kluit ontstaat, welke in de pot past. De planten worden gepot met aangepaste potgrond, met meststoffen, zodat de PH waarde van de grond gelijk blijft, waardoor de plant beter groeit in de pot. Deze potten slaan wij op in speciale kassen zodat de Buxuskweker ook in de winter de Buxus kan leveren.

Voordelen Buxus

Waarom zou u kiezen voor een Buxus?

  • Hoogwaardig product
  • Prachtig geknipt
  • Altijd groen
  • Goed te onderhouden
  • Gezond

Indien u wenst kunnen wij ook toegevoegde waarde meegeven met de plant. Eventuele wensen kunnen wij met u bespreken.

Geliefd

Een Buxus is in elke tuin zeer geliefd. Als u een voorraad bij onze Buxuskweker bestelt kunt u deze nog in vele figureren knippen. Zo geeft u uw tuin altijd een mooie uitstraling. Indien u wenst kunnen wij ook toegevoegde waarde meegeven met de plant. Hierbij kunt u denken aan etiketteren of stickeren of planten in dozen verpakken.

Leveringen

Al onze leveringen geschieden via FloraHolland. Bent u geïnteresseerd in een plant van onze Buxuskweker? Neem dan contact op met Buxuskweker W. van Winden. Wij leveren niet aan particulieren maar staan voor alle bedrijven, tuincentra en hoveniers klaar.

Laat uw reactie achter