Leveringen in de regio kunnen wij zelf verzorgen

Buxus voor een groene uitstraling in uw tuin gedurende alle seizoenen

BuxusWilt u graag een mooie groene plant in de tuin die makkelijk te onderhouden is? Dan is een Buxus beslist iets voor u. Met een Buxus geeft u uw terras of tuin op een makkelijke manier een prachtige uitstraling. Hebt u een tuincentrum? Of bent u hovenier en zoekt u een leverancier van Buxus? Buxus Kwekerij W. van Winden is een begrip in de planten en hovenierswereld. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het kweken van Buxus in de vollegrond. Wij doen dit al jaren in verschillende soorten en maten voor uiteenlopende klanten. In het containerveld hebben wij de beschikking over gepotte planten zodat deze snel leverbaar zijn. Daarnaast maken wij gebruik van diverse machines waardoor wij uniforme partijen uitleveren. Als u Buxus bestelt bij Buxus Kwekerij W. van Winden bent u verzekerd van een nette levering en kwaliteit. Dit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat is een Buxus?

Een Buxus is een groene plant die het hele jaar door groen is. De Buxus is in verschillende vormen te kweken. Ze zijn gemakkelijk te snoeien en kunnen zowel hoog als laag worden gehouden. Wilt u een plant die zorgt voor meer privacy? Of wilt u een kleine groene plant bij de voordeur? De Buxus is functioneel en geschikt. U kunt deze zelf snoeien of door een vakkundige hovenier bij laten houden. Informeer naar de snoeitips.

Assortiment 

Kwekerij W. van Winden is gespecialiseerd in het kweken van Buxus. Wij leveren aan een groot aantal hoveniers, tuincentra en groothandels de volgende soorten:

  • Buxus bollen in de maten 20 tot en met 90 cm diameter
  • Buxus piramide in de maten 50 tot en met 140 cm (boven pot gemeten)
  • Buxus spiraal 50 tot en met 130/140 cm (boven pot gemeten)
  • Buxus duo bollen in diverse maten
  • Buxus struiken van P9 tot en met P 32 

Op een groot stuk grond worden deze soorten gekweekt. De vormen worden machinaal geknipt en voornamelijk in grote aantallen geleverd.

Extra’s

Hebt u interesse in Buxus van Buxus Kwekerij W. van Winden? Kom dan gerust bij ons langs om de kwaliteit te kunnen bekijken. Wij kunnen ook eventueel extra’s toevoegen zoals etiketteren of stickeren of planten in dozen verpakken. Zo kan de plant direct door naar de klant zonder dat u zelf veel hoeft te doen.

Laat uw reactie achter