Leveringen in de regio kunnen wij zelf verzorgen

Buxus bol kopen bij dé buxus specialist 

Buxus bol in de tuin, op de oprit of voor het kantoor? Voor Buxus groot en klein moet u bij van Winden zijn. Buxus Kwekerij W. van Winden houdt zich al meerBuxus bol Buxus Kwekerij W. van Winden dan 25 jaar bezig met het kweken van:

•    Buxus bollen
•    Piramide
•    Spiralen
•    Struiken

Deze populaire plant is zeer geliefd en geschikt voor zowel in de border als in een pot. Doordat deze het hele jaar door mooi groen blijft zorgt het voor een verzorgde en mooie uitstraling. Wilt u ook het hele jaar door kunnen genieten van prachtige groene planten in de tuin? Bekijk dan ons assortiment. Bij ons is een buxus bol verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Een boot, paard of tractor? Alles is mogelijk!

De buxus bol als echte tuintopper!

Een buxus bol heeft het hele jaar door prachtige groene looks. Hierdoor heeft een tuin permanent een natuurlijke uitstraling. De plant is uitermate geschikt om te (laten) snoeien in bijzondere vormen. Hierdoor zijn dit vaak ware eyecatchers in een tuin. Indien u snel over een grote voorraad wilt beschikken zijn wij hét aangewezen adres. Wij beschikken over een kwekerij op 7.5 hectare. Hier beschikken wij over een kas en tunnelkas waar we in de winter een deel van de gepotte planten kunnen overwinteren. Door dit in combinatie met onze vaste groep ervaren medewerkers kunnen wij in een korte tijd partijen leveren. Meer hierover vertellen wij u graag.

Buxus bol, dé meest verkochte plant

De buxus bol staat al een lange tijd in de top 10 van de meest verkochte plant. Deze plant is namelijk geschikt voor verschillende toepassingen in de tuin. Zoekt u specifieke vormen of maten? Bekijk dan ons assortiment op onze website. Indien u op zoek bent naar iets dat er niet tussen staat, neem dan contact op. Wij kijken graag of we in uw wensen kunnen voorzien. Wij leveren snel en voor een eerlijke prijs aan tuincentrums, hoveniers en andere bedrijven.  
 

Laat uw reactie achter